Gott nytt ar!

IMG_0029
Jag sov in det nya aret. Nyarsfirande ar verkligen inget for katten.

Det har blivit ett nytt ar och det ar bra antar jag. Jag bytte hus igen i slutet pa forra aret. Jag undrar hur manga hus en katt ska behova ha i sitt liv. I den har familjen verkar det som att de alskar att flytta namligen.

Nu bor vi mitt i stan och det ar ju bra for jag har mycket att titta pa fran mina fonster. Nar det var nyar sa smallde det som fasen har omkring. Men jag sov in det nya aret. Sammy ar mer harig nar det galler pangande an mig. Han var typ gomd under soffan och grejer. Sjalv var jag mest pa mitt trad.

Jag tanker inte lamna nagot nyarslofte om att blogga mer. Men kanske blir det sa. Den som jamar far se.

Glom inte att dela kattens fantastiska texter....

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska falt ar markta *